Renovatie nieuwbouw en verbouw

Renovatie, nieuwbouw en verbouw

U wilt uw huis, schuur of tuinhuis laten renoveren of verbouwen? Of bent u op zoek naar een partner voor uw project?
Maak kennis met Pickartz Installatietechniek voor al uw renovatie, nieuwbouw en verbouw.

Wat is renovatie?

Renovatie is het aanpassen, verbouwen of vernieuwen van een bestaand pand. Het renoveren heeft tot doel om een pand bewoonbaar te maken of "bruikbaar" volgens de normen van tegenwoordig. U kunt bijvoorbeeld een huis gekocht hebben dat aan een flinke opknapbeurt toe is. De werkzaamheden die u dan verricht of laat verrichten vallen onder renovatie werkzaamheden. Pickartz Installatietechniek kan u bij alle renovatie werkzaamheden van dienst zijn.

Wat is nieuwbouw?

Nieuwbouw is het nieuw te bouwen object. Dit kan van alles zijn. U kunt bijvoorbeeld een tuinhuis, gastenverblijf of bijkeuken laten bouwen. Deze gebouwen of aanbouwen zijn nieuw te bouwen. Pickartz Installatietechniek heeft de juiste mensen in dienst voor al uw nieuwbouw projecten. We zorgen ervoor dat de juiste deskundigen bij u op de stoep staan. In goed overleg bespreken we welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Wat is verbouw?

Het verbouwen van uw huis is bijvoorbeeld het uitbreken van een muur of het vernieuwen en mooier maken van een zolder. Verbouwen is een breed begrip en soms weet u nog niet precies wat en hoe u iets wilt verbouwen. Pickartz Installatietechniek kan u daarbij uitstekend van dienst zijn. Ook voor advies op verbouwingsgebied bent u bij ons aan het juiste adres.

Renovatie, nieuwbouw en verbouw door Pickartz Installatietechniek

Pickartz Installatietechniek streeft er naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tijdens een gesprek met u proberen we al uw wensen boven tafel te krijgen. We stellen samen met u een plan op en maken een offerte voor u. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Maakt u gebruik van onze diensten dan werken wij volgens de NEN-normen (NEderlandse Normen). Dit zorgt ervoor dat u zekerheid heeft en dat ons werk aan diverse eisen moet voldoen.

Contact Pickartz Installatietechniek Emmen

Bent u nieuwsgierig geworden naar Pickartz Installatietechniek? Of wilt u meer weten over renovatie, nieuwbouw of verbouwen?
Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Meidoorn 12
7822 AT Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668