Loodgieter

Loodgieter (gas, water en sanitair)

Bent u op zoek naar een goede loodgieter? Iemand die precies weet wat hij doet en alle klussen perfect afrondt? Maak dan kennis met Pickartz Installatietechniek Emmen. Pickartz neemt al het loodgieters werk van u over.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter is iemand die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met riolering, sanitair, verwarming en waterleidingen. Het woord loodgieter is afkomstig van "lood gieten". Een loodgieter goot vroeger stroken lood en loden buizen. Deze stroken zorgden ervoor dat leidingen waterdicht gemaakt konden worden. Een loodgieter kan u vandaag de dag bijvoorbeeld helpen als uw leidingen verstopt zijn, goten vervangen of gerepareerd moeten worden of bij het aanleggen van sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig zijn steeds meer loodgieter gespecialiseerd in één tak van het vakgebied. Zo is de één goed in sanitair en de ander is gespecialiseerd in CV-ketels. Pickartz Installatietechniek Emmen is er voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Wij kunnen uw CV installatie aanleggen maar ook een verstopte wc repareren.

De loodgieter van Pickartz installatietechniek

Besluit u na een gesprek met ons en een uitgebrachte offerte in zee te gaan met Pickartz Installatietechniek? Dan kunt u ervan op aan dat wij kwaliteit leveren. Waar andere loodgieters stoppen gaan wij verder. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw complete badkamer aanleggen. Dit betekent dat we ook het metselwerk en tegelwerk voor uw regelen. Onze loodgieter kan daarnaast uw sanitair aanleggen, verstoppingen verhelpen en uw CV-ketel onderhouden. Bij Pickartz Installatietechniek heeft u alles onder één dak. Om kwaliteit te garanderen werken wij volgens de NEN-normen (NEderlandse Normen). Dit houdt in dat ons werk aan verschillende kwaliteitseisen moet voldoen. Wij hopen u hiermee extra zekerheid en vertrouwen te bieden.

Contact Pickartz Installatietechniek

Heeft u nog vragen over een loodgieter? Of wilt u weten wat onze loodgieter voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Meidoorn 12
7822 AT Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668