Installatiewerk

Installatiewerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw installatiewerk? Een bedrijf dat uw badkamer installeert, de elektrische of bijvoorbeeld hemelwaterafvoer installatie van u overneemt? Maak dan kennis met Pickartz Installatietechniek Emmen.

Wat is installatiewerk?

Installatiewerk is een breed begrip. Het wordt ook wel installatietechniek genoemd. Alle werkzaamheden waarbij een systeem, product of meubel geïnstalleerd moet worden valt onder installatiewerk. Pickzartz Installatietechniek Emmen kan u met veel installatiewerk helpen. Zo installeren wij uw gehele keuken of passen wij uw keuken aan uw wensen aan. Ook het plaatsen van badkamers en het installeren van een hemelwaterafvoer behoren tot onze diensten. Installatiewerk is zo breed dat ook uw elektriciteit, gas en water, riolering, dakbedekking en zonnepanelen tot deze categorie behoren. Pickartz Installatietechniek neemt deze werkzaamheden graag van u over. Om samen door te nemen welke mogelijkheden er zijn en wat wij voor u kunnen betekenen komen wij graag eens bij u langs. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Installatiewerk en kwaliteit

Bent u van plan om een nieuwe badkamer te laten plaatsen of wilt u aanpassingen laten doen aan uw keuken? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit goed gebeurt en dat u niet voor problemen komt te staan. Pickartz Installatietechniek Emmen is een jong en dynamisch bedrijf. Om kwaliteit te garanderen werken wij volgende de NEN-normen (NEderlandse Normen). Dit betekent dat ons werk aan bepaalde eisen moet voldoen. U bent zo verzekerd van kwaliteit en werk met een keurmerk.

Kosten installatiewerk

De kosten van uw installatiewerk zijn afhankelijk van uw wensen. Welke klussen wilt u door ons laten doen? Gaat het om een keuken of om een hemelwaterafvoer? Om de kosten te berekenen maken wij graag een offerte voor u. In een gezamenlijk gesprek kunt u ons op de hoogte brengen van uw wensen. Wij stellen vervolgens een offerte op. Natuurlijk is deze offerte geheel vrijblijvend en bent u tot niets verplicht.

Contact Pickartz Installatietechniek

Heeft u nog vragen over installatiewerk? Of wilt u een afspraak maken om uw installatie klus met ons door te nemen?
Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak en bel met 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Meidoorn 12
7822 AT Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668