Dakbedekking

Dakbedekking

Bent u aan het verbouwen en zoekt u een bedrijf dat uw dak opnieuw kan bedekken? Of wilt u meer informatie over dakbedekking? Maak dan kennis met Pickartz Installatietechniek Emmen.

Pickartz Installatietechniek en dakbedekking

Pickartz Installatietechniek Emmen is een jong en dynamisch bedrijf. Wij werken volgens de NEN-normen (NEderlandse Normen). Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor de renovatie van uw dak, maar ook voor het opnieuw aanleggen van dakbedekking. Dakpannen zijn de meest voorkomende vorm van dakbedekking op een schuin dak. Platte daken worden meestal met speciaal dakleer gedekt. Wilt u uw platte dak als dakterras gebruiken? Dan moet het dak aan andere eisen voldoen. Pickartz Installatietechniek Emmen adviseert u graag.

Wat is dakbedekking?

Dakbedekking is een beschermende laag die op uw dak aangebracht wordt. Deze laag beschermt uw woning, schuur, garage of tuinhuis tegen sneeuw, regen, zon en wind. Het is natuurlijk prettig als uw dakbedekking brandwerend is, licht van gewicht en warmte isolerend. Zo beschermt u uw huis of ander gebouw het beste tegen invloeden van buitenaf. De veiligheidseisen die aan dakbedekking gesteld worden hangen af van het soort dak. Heeft u een schuin dak, dan gelden andere eisen dan bij een plat dak. Ook heeft u bij een schuin dak te maken met de uitstraling van het gebouw. Om het juiste effect te krijgen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren dakbedekking. Pickartz Installatietechniek helpt u graag op weg.

Kosten dakbedekking

De kosten van dakbedekking zijn afhankelijk van verschillende zaken. Zo zit er natuurlijk verschil in de prijs bij een groot of een klein dak. Daarnaast zit er een prijsverschil in de materialen en verschillende uitvoeringen. Als u nog niet helemaal weet wat u wilt of als u een graag een offerte wilt, dan kunt u contact opnemen met Pickartz Installatietechniek Emmen. Wij komen graag bij u langs om de opties met u door te nemen en brengen daarna een offerte uit. Deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Contact Pickartz Installatietechniek Emmen

Wilt u meer informatie over dakbedekking? Of wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw dak zijn?
Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak en bel met 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Meidoorn 12
7822 AT Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668