Cv ketels

Plaatsen,leveren en onderhoud CV-ketel

Wilt u een nieuwe CV-ketel maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Of uw CV-ketel is dringend aan onderhoud toe maar weet u niet welk bedrijf u moet kiezen? Pickartz Installatietechniek Emmen zorgt voor de plaatsing, levering én het onderhoud van uw CV-ketel.

Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel kan veel problemen voorkomen. Laat uw CV ketel daarom eenmalig grondig controleren door een vakkundige monteur. Zo profiteert u van de maximale levensduur van uw CV ketel!

Wat is een CV-ketel?

Een CV-ketel of een verwarmingsketel is een onderdeel van uw verwarmingsinstallatie. Deze installatie zorgt ervoor dat uw huis warm is. Een combiketel zorgt er ook voor dat u over warm water kan beschikken. De CV-ketel regelt de aan- en afvoer van water en warmte in uw huis. Het hele systeem wordt een centrale verwarming genoemd.

Het aanleggen en leveren van een CV-ketel

U heeft een nieuwe CV-ketel nodig, maar hoe maakt u nou de juiste keuze? Er zijn tal van CV-ketels en combi-ketels op de markt. Het is lastig om te bepalen welke ketel het beste bij uw huis en verbruik past. Pickartz Installatietechniek kan u adviseren over de juiste ketel. Daarnaast kunnen wij de ketel voor u installeren en eventuele leidingen aanleggen of verleggen. Ook het verplaatsen van een CV-ketel is geen probleem. Mocht u al een CV- of combi-ketel hebben, dan kan Pickartz Installatietechniek het onderhoud voor u verzorgen. In overleg met u kunnen wij de installatie controleren en eventueel repareren.

Pickartz Installatietechniek en een CV-ketel

Pickartz Installatietechniek kan u het totaal plaatje leveren.
Wij leveren en installeren allerlei merken CV-ketels zoals: Remeha, Intergas, Bosch, Nefit, Vaillant en meer.
Wij geven u advies, leveren de juiste complete CV installaties, CV ketels, Combi ketels, HR ketels, Geisers/boilers en radiatoren en plaatsen deze vakkundig voor u.
Na het plaatsen kunnen wij de onderhoudswerkzaamheden op ons nemen. Zo houdt u alles onder één dak en blijft het overzichtelijk voor u en voor ons. Om u kwaliteit te garanderen werken wij volgens de NEN-normen (NEderlandse Normen). Dit betekent dat ons werk aan diverse voorwaarden moet voldoen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Vloerverwarming

Wist u dat u met vloerverwarming ongeveer 10% tot 20% energie kunt besparen?

Nog meer voordelen van vloerverwarming:

  • Geen radiatoren, dus vrijheid van interieurkeuze.
  • Vloerverwarming werkt door het principe van stralingswarmteoverdracht, dit geeft een aangename ervaring.

Contact Pickartz Installatietechniek

Heeft u nog vragen over het leveren of het aanleggen van uw CV-ketel? Of wilt u weten wat Pickartz Installatietechniek voor u kan betekenen op het gebied van uw verwarmingsinstallatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak en bel met 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Meidoorn 12
7822 AT Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668