Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bent u het zat dat uw energierekening ieder jaar hoger uitvalt dan verwacht? Wilt u niet langer teveel betalen voor uw energie? Kies dan voor zonnepanelen. Pickartz Installatietechniek levert en installeert al uw zonnepanelen.

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is eenvoudigweg een paneel die van zonne-energie elektriciteit maakt. De elektriciteit die gemaakt wordt met behulp van een zonnepaneel is duurzame energie. De standaard panelen zijn ongeveer 1,6 vierkante meter groot. Het zonnepaneel wordt gemaakt van silicium en fosfor. Deze wordt vervolgens beschermd door twee platte platen van beveiligd glas. De zonnepanelen worden altijd door middel van een omvormer aan het energienet gekoppeld. De omvormer zorgt er voor dat het stroom van de panelen wordt omgezet naar 230 volt wisselspanning. Zorgt uw zonnepaneel voor meer energie dan u op dat moment verbruikt? Dan sluist de omvormer de energie door naar het energienet via een teruglever meter. De energie die u terglevert aan het net zal aan het einde van het jaar worden verekend met uw verbruik. De energie maatschappij is verplicht de eerste 5.000 kWh te verrekenen met uw verbruik.

Zonnepanelen van Pickartz Installatietechniek

Pickartz Installatietechniek kan uw zonnepanelen leveren en installeren. Natuurlijk is het afhankelijk van uw wensen en uw woonsituatie hoeveel panelen u kiest en welke installatietechniek wij moeten toepassen. Voor een offerte op maat kunt u dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen bij u langs en bespreken samen met u uw wensen. Pickartz Installatietechniek is gespecialiseerd in zonnepanelen en wij werken volgens de NEN-norm (NEderlandse Normen). Dit betekent dat u kwaliteit krijgt voor uw geld.

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen hebben meerdere voordelen maar natuurlijk is de financiële besparing de allerbelangrijkste. Als u zonnepanelen besluit aan te schaffen kijkt Pickartz Installatietechniek samen met u naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld: hoeveel panelen passen er op uw dak, wat is uw huidige verbruik en op welke manier kunnen wij deze installeren. Gemiddeld genomen plaatsen wij op de meeste daken genoeg panelen om uw volledige verbruik af te kunnen dekken. Een gemiddeld paneel van 250Wp zal bij plaatsing op het zuiden ongeveer 220 kWh opleveren. Wanneer u een verbuik heeft van 3600 kWh (gemiddeld gezin) dan za u ongeveer 16 panelen nodig hebben. Wij kunnen u een terugverdientijd garanderen van minder dan 8 jaar.

Contact Pickartz Installatietechniek

Heeft u nog vragen over zonnepanelen? Of over installatie of kosten besparing?
Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak en bel met 06-54 97 14 10.

Pickartz Installatietechniek

Druwerbrink 230
7812 TM Emmen

Tel: 06 54 97 14 10
Mail: info@pickartzinstallatie.nl

KVK: 50541668